vineri, 11 septembrie 2009

SiSC TE PREMIAZA


Sindicatul Studentilor din Cibernetica (SiSC) si Asociatia Project Management Romania acorda anual premii in managementul proiectelor echipelor care obtin si demonstreaza obtinerea unor rezultate deosebite in managementul proiectelor.

Dintre echipele castigatoare este selectata echipa care a obtinut rezultate deosebite. Aceasta echipa primeste PM Student Award, devenind astfel cea mai de succes reprezentanta a managementului proiectelor in Romania.

Echipele participante la competitie primesc un feedback detaliat de la echipe calificate de evaluatori, manageri seniori de proiect certificati. Plecand de la modelul IPMA acesti experti evalueaza documentatia de participare si informeaza echipele de proiect cu privire la punctele tari si potentialul de imbunatatire identificat.

O echipa de proiect se inscrie la competitia pentru sectiunea Project Management Student Award 2009 prin depunerea formularului de inscriere, care va contine informatii referitoare la modul in care sunt indeplinite criteriile modelului de evaluare a succesului in managementul proiectelor. Formularul prezinta rezultatele procesului de autoevaluare care ajuta echipa de proiect sa inteleaga cum sa devina o echipa de succes si cum sa isi valorifice potentialul.

Toate informatiile din acest formular referitoare la organizatiile participante (denumire, comentariile evaluatorilor, punctajele obtinute) raman confidentiale. Asigurarea confidentialitatii reprezinta reponsabilitatea organizatoriului, asociatia Project Management Romania si SiSC. Accesul la aceste informatii este permis numai celor implicati in mod direct in organizarea si desfasurarea competitiei si care semneaza Declaratia de confidentialitate.

ONG-urile prin echipa fiecarui proiect sunt asteptate sa se inscrie in cadrul Galei Knowdledge Management care va avea loc in data de 6 Noiembrie 2009 la Universitatea de Aparare Carol I.

In functie de numarul de participanti din tara cazarea si masa o sa fie asigurate.

Va asteptam sa va inscrieti pana in data de 15 Octombrie la adresa de email alexandra.a.albu@gmail.com.

Pentru a descarca :
- Formularul de inscriere
- Brosura
click aici -> http://www.plandeafacere.ro/Stiri/Stiri/Gala-Project-Management.html

Contact:
Albu Alexandra
Email: alexandra.a.albu@gmail.com
Tel: 0726001072

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu